Tarta cu mere si iaurt

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Tarta cu mere si iaurt

Ingrediente

  • 1 pahar iaurt 125g
  • 2 pahare zahar
  • 3 pahare faina
  • 3 oua
  • 1/2 pahar ulei de semi
  • un plic praf de copt
  • 5-6 mere
  • putina scortisoara
  • 2-3 linguri de amaretto sau orice alt lichior
  • coaja si zeama de la o lamaie

Mod de preparare

Separat taiem 2 mere cubulete ,iar celelate mere le taiem felii(nu inainte de-a le spala si curata de coaja);Merele taiate se pun intr-un bol,se stoarce zeama de lamaie si lichiorul,se amesteca si le dam deoparte;

Ouale intregi le mixam cu zaharul,adaugam iaurtul,uleiul,coaja de lamaie rasa;La sfarsit adaugam faina in ploaie amestecata cu praful de copt,omogenizam,adaugam doar cubuletele de mere si turnam compozitia in tava unsa si tapetata;

Feliile de mere le asezam deasupra blayului turnam deasupra sosul ramas in bol si introducem tava in cuptorul incins in prealabil 180°C timp de 40 m inute!

Scoatem tarta din cuptor o lasam putin la racit si pudram cu zahar pudra!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise