Pregatim pasta pt biscuite:amestecam zaharul cu untul rece taiat cuburi(in robotul de bucatarie sau la mana),adaugam unul cate unul,galbenusurile,omogenizand dupa fiecare,coaja de lamaie,,iar la sfarsit adaugam faina amestecata cu praful de copt si sarea;coca obtinuta se infasoara in plastic si se tine 30 minute in frigider;
-ungem o tava de tart cu unt si pudram cu faina ,intindem bine coca si pe bordul tavii,ungem cu gem,asezam deasupra unul langa altul,amaretti inmuiati in lichiorul amaretto,iar deasupra turnam albusurile batute cu cele 2 linguri de zahar;In final presaram migdalele macinate si lingura de zahar brun,acoperind cu grija tot diametrul tartei;
introducem tava in cuptorul incins180°Ctimp de 40 minute;
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii