Intr-un castron se pune faina, un praf de sare, praful de copt, bicarbonatul, alunele macinate si restul mirodeniilor uscate.
Intr-un castron se pune faina, un praf de sare, praful de copt, bicarbonatul, alunele macinate si restul mirodeniilor uscate.
Intr-un alt castron se bat balbenusurile cu ulei adaugat cate putin ca la maioneza, apoi sucul, coaja rasa de lamaie, morcovul si se amesteca totul cu o spatula, apoi amestecul de faina adaugat cate o lingura, iar dupa omogenizare, se incorporeaza albusurile batute spuma cu zahar si se amesteca usor cu spatula.
Se rastoarna in forma de tarta cu hartie de copt sau unsa cu ulei si tapetata cu faina, iar la cuptor va sta 30 min, la 160 grade C.
Dupa ce s-a copt si racit, se orneaza deasupra cu frisca batuta tare, morcov ras si pudrata cu scortisoara!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii