Cu robotul de bucatarie am maruntit piscoturile si le-am amestecat cu martipanul dat pe razatoare.
Am nivelat amestecul intr-o forma de copt tapetata cu hartie de copt.
Am pus deasupra nectarinele.
Albusurile le-am batut spuma tare, apoi am adaugat cate o lingura de zahar pana cand bezeaua s-a intarit.
Am dat tarta la cuptor pana cand s-a colorat bezeaua.
Sursa: http://www.bucatarianoastra.com/forum.htm
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii