Blatul se face ca unul clasic de tarta: unul rece se incorporeaza in faina formandu-se frimituri. Apoi se adauga zaharul, smantana si galbenusurile.
Aluatul rezultat se intinde pe o suprafata presarata cu faina, de forma tavii. Eu am pus intr-o tava maaareee. Se baga la cuptorul preincalzit la foc potrivit pentru 10 minute. Se scoate si se lasa sa se raceasca.
Intre timp se prepara umplutura: Se bat albusurile spuma, apoi se adauga zaharul, faina, cacao, coaja de lamaie si nucile macinate putin cate putin cu ajutorul unei linguri.
Blatul racit se unge cu gemul si apoi se toarna bezeaua cu nuci.
Se baga in cuptorul preincalzit pana cand este gata.
Se lasa sa se raceasca,se taie si se mananca :)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii