Se acopera doar fundul formei cu hartie de copt si se presara cu o lingura de zahar. Se ung cu unt peretii formei si se incalzeste cuptorul la 175 grade Celsius.
Se amesteca spuma ouale cu zaharul si coaja de lamaie. Se adauga uleiul, vinul si sucul de lamaie si se amesteca usor. Se adauga faina, praful de copt si malaiul si se omogenizeaza.
Se curata para si se taie felii care se aseaza pe fundul formei presarate cu zahar. Deasupra se toarna compozitia si se coace cca 40 minute pe raftul de jos al cuptorului, la 160 grade Celsius.
Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca putin, apoi se rastoarna pe un platou.
Optional se poate unge cu gelatina.
Reteta Anne-Katrin Weber
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii