Galbenusurile se amesteca cu zaharul pana devin o crema omogena. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se dau deoparte.
In crema de galbenus am adaugat faina amestecata in prealabil cu praful de copt, am alternat cu laptele, pana la terminarea ingredientelor; am adaugat vanilia,lamaia rasa,iar la sfarsit albusurile spuma amestecand de sus in jos, incorporand cu atentie albusurile in crema omogena.
Am uns tava cu unt,am pudrat cu faina ,am turnat compozitia in tava ,iar deasupra am asezat fructele taiate feliute,am introdus in cuptorul cald 180°C timp de 45 minute. Am lasat tarta 5 minute in cuptor dupa coacere,am pudrat cu zahar.
Este o prajitura foarte economica, rapida, iar fructele le puteti inlocui, cu orice fruct de sezon.
OBS: va recomand sa tineti 35-40 minute tarta la cuptor,in modul acesta ramane mult mai pufoasa!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii