Blatul:
Se bat spuma albusurile cu zaharul, apoi se adauga pe rand galbenusurile, apoi uleiul si coaja de portocala. Se adauga la final faina(care a fost amestecata cu praful de copt in prealabil), se amesteca usor de sus in jos.
Se pune totul intr-o tava de tarta, care a fost unsa cu unt si tapetata cu faina, si se da la cuptor la 180 grade C, aprox.35min (cuptor trebuie incalzit inainte).
Crema:
Se pregatesc budincile dupa instructiunile de pe plic si se lasa la racit.
Piersicile din compot se scurg bine si se taie cubulete , 1 plic tort gelee rosu(sau orice gelatina rosie din comert)
Cand blatul este rece, se siropeaza(se poate siropa cu zeama de la compot sau cu putina apa cu zahar)iar apoi se pun bucatile de piersica iar deasupra se toarna budinca cand este calduta(dar nu fierbinte), iar deasupra se toarna gelatina rosie(care a fost pregatita dupa instructiunile de pe plic).
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii