Tarta cu prune

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tarta cu prune

Ingrediente

  • 2 oua
  • 200 gr zahar
  • 300 gr faina
  • 1 praf copt
  • 100 gr lapte
  • 500 gr prune
  • 50 gr margarina

Mod de preparare

Prunele se spala, li se scot samburii, se taie jumatati sau felii (in functie de marimea prunei) si se presara cu zahar. Zaharul se bate spuma cu galbenusurile, apoi adauga, laptele in care stingem praful de copt. Incorporam faina si adauga, albusurile battue spuma. Intr-o tava tapetata cu margarina punem aluatul, apoi prunele, alternand una pe interior, alta pe exterior. Presaram doua lingurite de zahar deasupra si dam la foc mediu pentru 20 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise