Tarta cu prune

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Tarta cu prune

Ingrediente

  • 1pachet de foitaj
  • 500g prune
  • 2linguri zahar brun
  • 1/2lingurita scortisoara
  • 50g fulgi de ovaz
  • 75g unt rece
  • 100g faina
  • 100g zahar brun

Mod de preparare

Intr-un bol se amesteca fulgii de ovaz cu 100g faina,100g zahar brun,untul taiat cubulete,se framanta bine totul,pana devine nisipos si se lasa deoparte;forma de tarta se capitoneaza cu foitaj,se inteapa cu o furculita,se pun deasupra prunele spalate,cu samburii scosi,taiate marunt si amestecate cu2linguri zahar brun si scortisoara,deasupra se pune amestecul de fulgi de ovaz,se niveleaza suprafata si se lasa la cuptor pana se rumeneste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise