autor:

anca

» » Dulciuri diverse

Tarta cu prune cu aluat de foitaj

Autor: anca (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 19 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anca (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 19 decembrie 2009

Ingrediente
1 pachet de foitaj, 500g prune, 6 linguri zahar, 2 linguri dulceata de caise, 2 linguri nuci macinate, 2 linguri smantana, 2 oua, Un praf de sare

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

19 voturi

Mod de preparare


Intr o forma rotunda ,unsa cu unt se deruleaza foitajul

Se unge cu dulceata

Se presara cu 1 lingura nuca

Se adauga prunele,se presara 3 linguri de zahar si 1 lingura nuca

Se bat ouale cu smantana ,cu zaharul ,praful de sare si grauntele de vanilie ,scoase din batonas

Se varsa peste prune

Se da la cuptor 35 min foc mediu

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu prune cu aluat de foitaj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Brioșe cu iaurt și lămâie

Brioșe cu iaurt și lămâie

Într-un castron am amestecat iaurtul cu zahărul, apoi am adăugat pe rând, ouăle, coaja

3 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Trandafiri din aluat foietaj si mere

Trandafiri din aluat foietaj si mere

Spalam merele si le taiem in doua. Indepartam cotorul si semintele. Taiem fiecare jumatate de mar

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    Rapid si bun

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

    Arata tare bine si in mod sigur este si foarte gustoasa...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 decembrie 2009

      Foarte bună şi rapid de făcut!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

35 min

19 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet de foitaj
  • 500g prune
  • 6 linguri zahar
  • 2 linguri dulceata de caise
  • 2 linguri nuci macinate
  • 2 linguri smantana
  • 2 oua
  • Un praf de sare

Raporteaza reteta

Retete
de anca
Turta cu pui si legume

Turta cu pui si legume

Se coc ardeii, se curata de seminte si de coaja,se taie julien(lamele fine). Se curata ceapa, se

14 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tarta cu ciocolata

Tarta cu ciocolata

Incalziti cuptorul la 220°. Intr-o tava rotunda sau patrata , de marime mijlocie,unsa cu unt ,etalati

10 voturi    2 comentarii
35 min
Dulciuri diverse
Cafea surprinzatoare!

Cafea surprinzatoare!

Fierbeti apa ,cand a clocotit adaugati piperul si sarea. Trageti de pe foc si adaugati cafeaua

20 voturi    9 comentarii
10 min
Cafele si ceaiuri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri fragede cu merisoare uscate si glazura de ciocolata Fursecuri fragede cu merisoare uscate si glazura de ciocolata

1.Se amesteca untul aflat la temperatura camerei cu zaharul turnat treptat,esenta,oul si galbenusurile adaugate cate unul. Se hidrateaza

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Fursecuri vegane cu ciocolata Fursecuri vegane cu ciocolata

In oala mixerului cu suport de ghiara se pun margarina cu zaharul si esenta de vanilie si se freaca pana devine spuma si zaharul nu

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort de clatite