Spalam bine ceapa si ardeii, ceapa o taiem rondele iar ardeii ii tocam marunt.
Pieptul de pui dezosat si spalat il taiem cubulete mici.
Punem legumele impreuna cu bucatile de pui intr-o tigaie cu uleiul de masline incins.
Lasam la calit maxim 5 minute dupa care adaugam mazarea. Nu-i bai daca mazarea nu e dezghetata se va dezgheta rapid in tigaie.
Lasam pe foc inca aprox 5 minute adaugand sarea si chili si amestecand din cand in cand. La final adaugam curry, amestecam si oprim focul.
Lasam sa se raceasca.
Intre timp noi ne ocupam de foietaj care trebuie sa fie complet decongelat.
Pe masa de lucru tapetata cu faina intindem aluatul sub forma rotunda putin mai mare decat tava in care urmeaza a fi pusa.
Rulam aluatul intins pe sucitor si il asezam cu grija in tava tapetata cu putina faina.
Ouale batute le adaugam peste compozitia de pui cu legume, amestecam, apoi turnam peste aluat si nivelam.
Marginea aluatului o tragem peste compozitie.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 190-200 grade timp de aprox 25-30 minute.
Se poate servi atat calda cat si rece.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii