O tava rotunda cu diametrul de 30-35 cm o ungem cu unt si o acoperim cu hartie de copt peste care asezam aluatul foietaj.
Baconul il taiem feliute subtiri apoi batem bine 2 oua.Smantana o amestecam cu baconul, ouale batute si patrunjelul tocat marunt.
Aceasta compozitie o punem in tava peste foietaj si o intindem uniform cu ajutorul unei linguri.
Radem apoi casul deasupra tartei si presaram putin patrunjel verde.
Carnatul taiat rondele il asezam deasupra compozitiei si spargem si cele 4 oua ramase.
Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 160 grade C pentru aproximativ 30 minute pina se fac ochiurile de deasupra.
Scoatem tarta din cuptor, o feliem si se poate servi cu diferite sosuri sau asa cum este.
Pofta mare !
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii