Ingrediente
ingrediente:, , pt.ornat si crema : 4 struguri negrii aromati(gama/ananas),2 pliculete zahar vanilinat, 1 praf budinca de capsuni, 1/2 l lapte, 30 g unt/margarina Rama, , Blat: 1 esenta vanilie, 6 oua,6 linguri de ulei, 6 linguri faina, 6 linguri de zahar,1 praf de copt, 1 praf de sare., , pt.strugurele falsa de decor:50 g unt/margarina,50 g nuca de cocos, 50 g lapte praf si 50 g zahar pudra
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
6 voturi
Mod de preparare
Crema: se storc strugurii si se strecoara intr-un pahar.Mustul obtinut se amesteca cu praful de budinca.Se toarna peste laptele caldut si se formeaza o budinca roz in care adaugam zaharul vanilinat si 30 g unt/margarina.
Se coace blatul intr-o tava dreptunghiulara.Se lasa sa se raceasca si apoi se toarna peste el budinca roz. Se taie triunghiuri si se orneaza cu jumatati de struguri fara samburi.
Separat am compus un strugure din bilute de cocos(se fac simplu prin framantarea unor parti egale de unt/margarina,nuca de cocos, lapte praf si zahar pudra) in care am pus cateva merisoare la mijloc si apoi le-am tavalit prin razatura de nuca de cocos.Le-am servit impreuna pentru efect artistic.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010
Apetisant!!!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010
Foarte buna.
Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010
Cred ca fetitele tale sunt incantate de atatea bunatati. Felicitari.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 02 ianuarie 2010
Cred ca este o bunatate.