Pregatim intai legumele pentru umplutura.
Pregatim intai legumele pentru umplutura.
Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin.
Patrunjelul il taiem marunt.
Pregatim aluatul-punem ingeidientele in robotul de bucatarie si cu pulsuri vom face un aluat; cand incepe sa se formeze, il scoatem pe o foaie de copt. Punem inca o foaie de copt peste aluat si cu sucitorul, intindem bine aluatul ca sa fie subtire; ptr tarta ne folosim numai de 3/4 de aluat, iar restul facem betisoare pe care le coacem dupa aceea.
Asezam aluatul intr-o tava de tarta si intindem si pe laturile tavii si intepam aluatul cu o furculita. Lasam putin la rece pana terminam de pregatit umplutura.
Intr-un vas, batem ouale cu smantana si branzeturile pana iese o compozitie omogena. Adaugam legumele calite si 2 catei de usturoi tocat marunt, tonul si presaram patrunjelul, amestecam totul bine si turnam peste aluatul din tava.
Coacem in cuptorul incalzit inainte, la 180 de grade C, aproximativ 40 de minute pana tarta este bine coapta.
Este gustoasa calduta, dar si rece este buna.
Pofta buna -usoara si gustoasa!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii