Pentru aluat, se amestecă uleiul cu apa minerală, sarea, praful de copt și făina cernută; aluatul nu trebuie să fie prea legat, dar nici să curgă; apoi îl lăsăm la rece cam cca o jumătate de oră.
Pentru umplutură, călim ceapa în ulei, apoi adăugăm și varza tocată mărunt. Peste aceasta adăugăm o ceașcă de apă călduță și lăsăm până se înmoaie. La sfârșit adăugăm condimentele și lăsăm să se răcească.
Aluatul îl împărțim în două, având grijă ca partea de jos să fie mai mare. Cu ea îmbrăcăm pereții tavei unse în prealabil cu ulei. Apoi, punem compoziția de varză (bine scăzută și răcită) peste foaia de aluat din tavă și acoperim cu cealaltă foaie. Aluatul îl înțepăm din loc în loc, iar deasupra putem presăra semințe de susan.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii