Se separa albusurile de galbenusuri ,iar albusurile se bat spuma cu mixerul impreuna cu 7 linguri de zahar cu varf, si cu coaja de lamaie ,se adauga galbenusurile se amesteca,iar dupa aceea se adauga faina pana ce devine un aluat pufos .
Se toarna continututl intr-o tava si se presara visinele fara samburi iar dupa aceea se baga la cuptorul incins timp d 15 min.Se presara zaharul farin peste prajitura j gata.
Pofta buna!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii