Se ia tava de copt si se unge cu ulei, apoi se pune folia de copt care se unge cu unt. Peste unt se pune cu lingura cernand zahar cat sa acopere bine fundul tavii. Peste zahar se pun visinele asa inghetate cu gheata cu tot una langa alta pana acopera tot fundul tavii si se lasa deoparte. Intr-un bol se pun cele 7 oua cu cele 7 linguri de zahar, zaharul vanilat si se bat bine, bine pana devin o spuma. Se pun apoi pe rand cele 7 linguri de ulei batandu-se continuu.Apoi punem cele 7 linguri de faina amestecand prin rasturnare cu o lingura. Compozitia rezultata se toarna peste visine (chiar daca mai sunt inghetate) si se introduce in cuptorul preincalzit pana se coace, dupa care se rastoarna intr-o tava potrivita.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii