untul taiat bucatele mici il amestecam cu zaharul (indulcitorul), adaugam oul, coaja de lamaie si bicarbonatul stins cu sucul de lamaie
– adaugam apoi treptat faina si ne folosim de o mana pentru a incorpora toata faina si a obtine un aluat fraged dar care nu trebuie sa se lipeasca de mana
– invelim aluatul in folie alimentara si dam la frigider timp de o ora sau daca va grabiti e ok si la congelator timp de 20-30 de minute.
Scoatem aluatul din frigider si pe masa de lucru tapetata cu faina intindem cam trei sferturi din aluat sub forma rotunda.
Tava o ungem cu unt si asezam aluatul in tava si cu un cutit taiem surplusul.
Presaram pesmetul si asezam fructele peste care presaram zaharul (indulcitorul Green Sugar in cazul meu)
Luam restul de aluat si il intindem tot sub forma rotunda si decupam cu o forma cateva floricele si taiem surplusul de pe margine.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 175-180 de grade timp de 25 de minute.
Scoatem tava din cuptor si dupa ce s-a racit putin tarta, presaram deasupra zahar pudra.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii