Tarta de ananas

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Tarta de ananas

Ingrediente

  • 1 plic de budinca
  • 9 felii de ananas din conserva
  • 30 de biscuiti rotunzi
  • frisca
  • cirese din compot

Mod de preparare

Se pregateste budinca conform instructunilor de pe plic.Se lasa sa se raceasca.Trei din feliile de ananas se taie pe jumatate si se aranjaza pe baza unei forme pentru tarta mai inalta.In mijloc se pune alta felie de ananas intreaga.Se acopera cu jumatate din compozitia de budinca,si 14 biscuiti,pusi cate 2,unul peste altul.Se adauga restul de budinca,7 jumatati de felii de ananas de jur imprejur si una intreaga in mijloc.Se adauga cei 16 biscuitii ramasi,asezati la fel ca cei de inainte.(eu am pus doar 8,dar dupa ce am gustat-o mi-am dat seama ca ar fi mai buna cu inca un rand de biscuiti:))Se acopera cu "fundul"unei farfurii ca sa preseze usor biscuitii.Se tine la frigider pentru cateva ore bune,sau daca nu aveti graba,o noapte intreaga.Dupa acest timp,se intoarce cu baza in sus si se orneaza cu frisca si cirese.Numarul de felii de ananas si biscuiti depinde de dimensiunea formei de tarta de care dispuneti.Cum montarea tartei dureaza cateva minute,va asigur ca merita asteptarea trecerii timpului de frigider.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise