Tarta de branza

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Tarta de branza

Ingrediente

  • 1 pachet de biscuiti simpli,
  • 50 g unt,
  • 1 cutie de branza Philadelphia (200g),
  • 2 cutii de frisca lichida (400 g),
  • 6 linguri de zahar,
  • 1 plic de gelatina (preferabil de lamiie pentru ca sa avem trei culori la prajitura).
  • Puteti folosi gelatina normala fara aroma si colora cu un colorant alimentar daca vreti sa aveti prajtura colorata.

Mod de preparare

Se sfarma biscuitii cu robotul de bucatarie sau cu mina pina devin un praf pe care il amestecam cu untul. Atentie untul nu se topeste!

Se amesteca foarte bine cu mina iar apoi se pune intr-o tavita sau forma de prajitura apasind cu lingura pentru ca amestecul sa ramina compact pe fundul tavitei.

Intr-un bol punem frisca lichida, brinza Philadelphia, zaharul si gelatina fierbinte. (Un pahar de apa se pune la fiert, iar cind incepe sa clocoteasca se adauga gelatina amestecind pina se dizolva. Se toarna peste celelalte ingrediente din bol).

Se amesteca cu mixerul cam un minut si se toarna peste masa de biscuiti din tavita.Se lasa la frigider pina ce s-a intarit.

Se intinde peste suprafata ei gem sau dulceata de cirese, visine sau coacaze sa fie putin acrisor. Se serveste cu frisca sau fara.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise