Se indoaie marginile foietajului si se inteapa baza cu o furculita.Se pregateste crema,amestecand bine toate ingredientele.Se amesteca continuu la foc mic timp de 10-15min.Se lasa sa se raceasca,amestecand rapid din cand in cand.Se intinde peste foietaj,fara sa ajunga la margini.Merele se curata(eu nu le-am curatat,pt ca am crezut ca au coaja frageda,dar m-am inselat:)) se scoate miezul,si se taie in feliute subtii.Se aranjeaza peste crema.Se da la cuptorul incins la 200ºC,timp de 10 min.Se scoate si se presara zaharul vanilat amestecat cu scortisoara.Se da din nou la cuptor pt alte 10-15min.Trebuie urmarita din cand in cand;daca se umfla o intepam cu un cutit,ca sa nu curga crema pe langa.Daca va plac prajiturile cu gust mai acrisor,tarta asta o sa va placa cu siguranta.POFTA BUNA!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii