Se indoaie marginile foietajului si se inteapa baza cu o furculita.Se pregateste crema,amestecand bine toate ingredientele.Se amesteca continuu la foc mic timp de 10-15min.Se lasa sa se raceasca,amestecand rapid din cand in cand.Se intinde peste foietaj,fara sa ajunga la margini.Merele se curata(eu nu le-am curatat,pt ca am crezut ca au coaja frageda,dar m-am inselat:)) se scoate miezul,si se taie in feliute subtii.Se aranjeaza peste crema.Se da la cuptorul incins la 200ºC,timp de 10 min.Se scoate si se presara zaharul vanilat amestecat cu scortisoara.Se da din nou la cuptor pt alte 10-15min.Trebuie urmarita din cand in cand;daca se umfla o intepam cu un cutit,ca sa nu curga crema pe langa.Daca va plac prajiturile cu gust mai acrisor,tarta asta o sa va placa cu siguranta.POFTA BUNA!!!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii