1.Se framanta aluatul tartei din ingredientele aferente apoi se da la frigider,cca 30 minute.
Se imparte aluatul in 3/4 pentru tarta iar 1/4 se opreste pentru gratar.
Se intinde aluatul tartei intre 2 foi de celofan apoi se aseaza in tava unsa cu un pic de margarina si se inteapa din loc in loc cu o furculita.
2.Se mixeaza albusul cu cele 2 linguri de zahar apoi se amesteca cu smantana rece si oul .
Se unge aluatul din tava cu gem,se toarna amestecul de smantana si se presara boabe de struguri pe toata suprafata.
Din aluatul oprin taiem fasii subtiri ce se vor aseza ca un gratar si se ung bine cu galbenus de ou.
Se da tarta la copt cca.30 de minute.Primele 20 de minute la foc iute apoi la foc mic.Se scoate din tava si se taie dupa ce s-a racit bine.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii