Intr-un vas incapator, cernem faina cu praful de copt, adaugam sucul de rodie in care am dizolvat zaharul si colorantul si la final margarina topita si racita. Framantam un aluat nelipicios, pe care-l dam la frigider pentru 30 minute.
Pregatim o forma, in cazul meu si pentru ca este o tarta cu dedicatie, am folosit forma de inima, o ungem cu unt si o tapetam cu faina.
Pe masa de lucru intindem aluatul ajutandu-ne de sucitor si tapetam tava, radicand aluatul si pe margini.
Dam la cuptorul dinainte incalzit pentru 30 minute, la foc mediu, apoi lasam la rece.
Intre timp punem gelatin la hidratat. Separat ,batem frisca tare, adaugam zaharul, extractul de vanilie si branza dulce. Incalzim gelatina pana devine transparenta (fara sa o fierbem), o lasam putin la racit, apoi o incorporam in amestecul de frisca cu branza.
Umplem tarta, decoram cu ciocolata si dam la rece pentru 60 minute.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii