1)untul se bate cu mixerul pana devine crema,se adauda putin cate putin zaharul ,se omogenizeaza totul,adaugam pe rand,amestecand dupa fiecare ingredient,zaharul vanilat,ouale,aroma de lamaie,si un praf de sare;
2)adaugam faina ,amestecata in prealabil cu amidonul,iar daca compozitia este mai tare se adauga 1-2 linguri de lapte
3)puneti compozitia in tava de tort unsa si tapetata,intindeti bine cu o lingura inmuiata in apa
4)curatati merele de coaja,taiati-le iun 4 sau 8 depinde de marimea marului,curatati de cotoare ,iar cu o furculita,, zgariatile \'\',si acoperiti suprafata tartei,presand cu degetele;
5)faceti atentie ca merele sa nu atinga bordul formei de tarat
6)introduceti in cuptorul incalzit in prealabil 175-200°C timp de 45 minute
-cand tarta este coapta o scoateti din cuptor,o ungem cu o pensula cu gem amestecat cu apa fiarta ,si o reintroducem in cuptorul cald,stins timp de 10-15 minute;
-pudrati cu zahar si serviti,pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii