Ingrediente
-2 dovlecei(3) depinde de marime, 1 mozzarella, 1vanata mai mare sau 2 mai mici, 40g faina,80g cascaval sau parmezan, 2 oua, ulei sare,12 ceapa,un catel usturoi, 1 cutie de rosii in bulion(pomodori pelati)
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
6 voturi
Mod de preparare
Sspalati dovleceii si vanata,taiatile feliute in lungime dovleceii,si vanata rondele;
Asezati-le pe o farfurie,presarati sare,stergeti-le cu hartie de bucatarie,treceti-le prin faina si prin ou batut;
Se prajesc in ulei incins,pana se coloreaza pe ambele parti,se scurg de ulei,se aseaza intr-o tava unsa cu unt , alternand cu mozzarella taiata felii;
Acoperiti cu un strat de sos de rosii,cascaval ras,un alt strat de vanata-dovlecel,terminati cu un strat de sos de rosii,cascaval,mozzarella;
Introduceti in cuptor220°C timp de 10-15 minute;