Se freaca margarina cu zaharul, zaharul vanilat si praful de sare.Se adauga si faina amestecata cu bicarbonatul.Se face un aluat elastic care se modeleaza foarte bine, se face cate o biluta si apoi se modeleaza dupa tarta cat mai subtire, pentru ca ele se umfla in cuptor, dar nu trebuie nici prea subtire sa nu se crape, potrivit cat sa acopere bine forma.Se pune cate o bucatica din coca si se modeleaza bine pe forma tartei.Apoi in mijlocul fiecarei tarte se pun boabe de fasole pentru a nu se umfla prea mult, se pun in tava formele de tarte si se lasa 15-20 de minute, pana se rumenesc, la foc potrivit.Le-am bagat la cuptorul preincalzit dinainte, la foc potrivit.Gata scoase din cuptor, se scot imediat din formele de tarte pentru a nu se intari, se intoarce forma cu fata in jos si se loveste putin pe dosul formei de tarte si tarta gata coapta cade imediat.Crema se face conform instructiunilor de pe ambalaj (eu am folosit crema de prajituri de la Dr. Oetcker), la fel si frisca si se amesteca impreuna, au un gust mai deosebit, mai bun si asa am invatat de la prietena mea Grasy ca se foloseste la cofetarie.Fiecare tarta se umple cu crema dorita, nu se pune prea multa ca sa mai ramana loc si pentru fructe si gelatina ,se pun si fructele peste crema.Se pune si gelatina facuta conform instructiunilor de pe ambalaj si astea sunt tartele mele, sper sa va placa.Nu am mai apucat sa fac si poza cu gelatina pe tarte ca de obicei am fost pe fuga.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii