Autor:
vera (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 04 februarie 2010
Ingrediente
300g faina, 150g unt rece, 100g zahar, 3 galbenusuri de ou, 1 lingurita praf de copt, coaja de lamaie rasa, ! borcan gem de cirese
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
Mod de preparare
Amestecam zaharul cu untul rece la mana sau in robotul de bucatarioe,omogenizam,adsaugam unul cate unul galbenusurile,incorporam faina amestecata cu praful de copt si lamaia rasa,framantam, bine;
Punem coca in folie de plastic cam o jumatate de ora la frigider;
Intindem foaia,pastram putin coca pt faza finala,decorare,punem gemul amestecat cu o lingura de apa rece,intindem bine pe suprafata tartei si introducem timp de 18-20 minute in cuptorul cald 180°C;
Scoatem,pudram cu zahar si pofta buna,pt micul dejun !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte cu gem de cirese" nu uita sa-i faci un
review
Blatul: Se mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga alternativ,
0 voturi
0 comentarii
2h 10 min
Mod de preparare pentru blat:
Se separa albusurile de galbenusuri, se pun albusurile la robot cu
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010
Arata tare bine,o idee buna.
Catalina , 05 februarie 2010
arata grozav si pare foarte simplu de facut.merci de idee .o sa o incerc si eu neaparat.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010
Felicitari! Arata grozav de bine.Cred ca si gustul e dupa aspect
Dany , 04 februarie 2010
Foarte buna. Se face foarte usor si este si de efect pentru musafirii neasteptati!
lumi (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010
Poti sa combini gemul si cu nuci macinate si cu 1 lingura cacao
flori de piatra (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010
Arata splendid!
NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010
Ooooooooo ce bine arata! Super. Incearca sa pui cite un miez de nuca peste dulceata si o sa vezi ce gust ii da.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010
Hmmm,ce bunatate...