Telina se curata,se spala, se taie felii. Se calesc cepele taiate marunt in ulei si se pun in cratita odata cu zaharul care se caramelizeaza usor. Se stinge cu putina apa, se adauga ardeiul tocat, telina, maslinele, feliutele de lamaie taiate in jumatati, rosia tocata, foile de dafin, se sareaza si condimenteaza dupa gust si se lasa sa fiarba 10-15 min, dupa care se introduce la cuptor pana se gratineaza frumos. Cand este gata se adauga patrunjelul tocat. Se poate servi si rece.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii