telina pane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
telina pane

Ingrediente

  • o radacina de telina
  • ou,faina.pesmet ptr pane
  • sare,piper

Mod de preparare

Tzelina o leguma extrem de gustoasa gatita in anumite feluri.Unul dintre ele este si pane-ul pe care vreau sa vi-l aduc in atentie.Se poate manca ca aperitiv sau ca si garnitura.

Tzelina se curata,se aie felii groase cam de 1 cm,se fierbe in abur,dar sa ramana crocanta.dupa ce se raceste se da ca orice pane prin faina,ou batut amestecat cu condimente(sare piper din belsug) si verdeata,dupa care se da prin pesmet.Se prajeste in ulei si se srveste calda cu putina lamaie deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise