Cartofii spalati se pun la fiert cu coaja in apa cu sare. Fierbeti, in vase separate, fasolea si morcovii (curatati).
Dupa ce totul a fiert, morcovii se taie bastonase, cartofii, se taie patratele, iar fasolea doar se scurge.
Brinza se rade prin razatoarea cu gauri mici. Apoi se amesteca cu smintina, mararul (tocat marunt), ouale, sare (dupa gust).
O forma de chec (cca 20/10) se unge cu cele 2 linguri de unt, solid la baza si pe margini. Apoi se asaza un strat de morcovi, dupa care se pun citeva linguri din crema facuta (telemea+oua). Dupa aceea se pune un strat de fasole si iar citeva linguri din crema facuta si un strat de cartofi.
Se repeta operatiunea pina se umple forma. Deasupra trebuie sa fie un strat de crema de telemea.
Se pune in cuptorul preincalzit. Se lasa cca 40 de minute la foc mediu.
Cind e gata, se lasa sa se raceasca (bine), apoi se rastoarna si se taie felii.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii