Thumbprint chocolate cookies

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Thumbprint chocolate cookies

Ingrediente

  • 500 gr faina
  • 100 gr pudra de cacao
  • 250 gr zahar brun pudra
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 2 lingurite scortisoara macinata
  • 2 lingurite esenta de rom
  • 100 gr unt
  • 250 gr ciocolata cu lapte
  • 180 ml frisca lichida
  • 2 oua
  • cirese confiate
  • nuci, alune etc.
  • gem

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 200°

Intr-un vas se amesteca ingredientele uscate.Untul cu ciocolata si frisca se topesc impreuna la bain-marie apoi se lasa sa se raceasca putin.Ouale se bat impreuna cu compozitia cu ciocolata apoi se incorporeaza ingredientele uscate.

Din aluatul obtinut se fac bilute care se aseaza pe o tava tapetata cu foaie de copt.Fiecare biluta se apasa in centru cu degetul mare pentru a face o mica adancitura.Se asaeza in fiecare adancitura cate o cireasa confiata, nuca/aluna sau cate 1 lingurita de gem.Biscuitii astfel obtinuti se dau la copt 8-10minute pana cand s-au rumenit usor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise