Tiramisu rețeta originală
Preparare Tiramisu rețeta originală: separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma. Intrun alt castron amestecam galbenusurile cu zahar pana devin spuma, adaugam mascarponele si mai mestecam pana cand amestecul nostru devine spumos. Adaugam incet albusurile spuma si amestecam pana cand sa incorporat totul. Inmuiem piscoturile rapid in cafea si le asezam intr-o forma dreptunghiulara. Acoperim cu un strat de crema si repetam pana cand am terminat ingredientele. Ultimul strat este de crema. Presaram putina cacao pe deasupra si bagam la frigider pentru cel putin 1 ora....
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii