Ingrediente
400 g piscoturi, 250 g branza mascarpone, 250 ml frisca lichida, 200 gr zahar pudra, 4 oua, 3 pliculete ness, cacao pentru ornat
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
63 voturi
Mod de preparare
Nessul se amesteca cu apa firbinte si se lasa la racit.
Fiecare piscot se trece rapid prin ness si se asaza in tava pregatita dinainte pentru montarea prajiturii. Peste piscoturi se pune jumatate din cantitatea de crema. Urmeaza al doilea strat de priscoturi, care se va acoperi cu restul de crema. Se orneaza cu cacao si se da la frigider pentru 2-3 ore.
De obicei fac Tiramisu rețeta originală, dar acum am vrut sa incerc si varianta aceasta. Sper sa va placa!
Diana Matei , 15 noiembrie 2014
Daca nu am frisca are ceva?
Maria-Luiza Crisan-Manole , 31 octombrie 2014
Da,ouale raman crude
Maria-Luiza Crisan-Manole , 31 octombrie 2014
Veronica Ganea,reciteste primul paragraf,vei vedea ca am scris ca se mixeaza.
Veronica Ganea , 30 octombrie 2014
galbenusurile cu zaharul nu trebuie mixate?
Cristina Nichifor , 14 septembrie 2014
ouale se mananca crude ?
maria , 14 septembrie 2014
f buna si usor de facut
liudmila , 16 septembrie 2013
se orneaza cu cacao dupa ce ati scos din frigider,inainte de a servi
Lovici_Ioana (Maestru bucatar) , 16 septembrie 2013
multumim gostos.ro toate retetele sunt excelente.
Dorina manci , 16 septembrie 2013
Yamyyyy!
mitu lucia , 16 septembrie 2013
super am facut sambata dar o singura nelamurire de ce iese crema subtirica ce trebui facut sa fie mai consistenta am respectat reteta si totusi
tiron mihaela , 16 septembrie 2013
che buono..lo faro anche io..foarte buna
Dumitru Corina Petronela , 03 august 2013
in reteta origininala nu se pune frisca la plic si zabaglione se face la abur...
Hantău Felicia , 02 august 2013
cea mai buna prajitura.
Rozalia Rosa Fulop , 02 august 2013
AM MINCAT DAR NU STIAM RETETA /E FOARTE BUNA.MERSI PTR RETETA.
Albu Gabi , 01 august 2013
CEA MAI BUNĂ PRĂJI....YAMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY....
Daniela Marinita , 01 august 2013
in reteta origininala nu se pune frisca la plic si zabaglione se face la abur...
Marioara Petcu , 01 august 2013
Multumim pt retete, sunt delicioase!
mary , 31 iulie 2013
foarte bun
Luminita Ungurean , 26 iulie 2013
extraordinar de folositor, ma alint see you voi!
Gianina Agape Enciu , 14 iulie 2013
multam de reteta, este grozava!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 august 2012
Este foarte gustos!
mihaela , 21 februarie 2010
nu am facut niciodata pt ca mi se parea mai complicat acum o sa incer si eu.
mary , 25 decembrie 2009
am sa incerc de revelion sa fac si eu
cristina i. (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009
Simpla si usoara reteta. Eu cand sunt in criza de timp fac tiramisu cu crema din comert dar nu este la fel de buna.