autor:

oana ceancu

» » , , , Retete de Pasti, Dulciuri diverse, Prajituri, Retete de Craciun

Tiramisu a la Margot

Autor: oana ceancu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 august 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana ceancu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 august 2014

Ingrediente
un plic de nes, o punga mare de piscoturi, 7 linguri cu varf de zahar, 5 oua, 500g Mascarpone, 2 plicuri de praf de frisca, scortisoara

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul pana acesta se topeste, apoi adaugam Mascarpone si amestecam pana devine ca frisca. Compozita obtinuta o tinem la frigider.

Se bat albusurile spuma, adaugam praful de frisca nedizolvat si continuam sa batem pana la incorporarea totala a acestuia. Cele doua compozitii (albusurile si galbenusurile) se amesteca si se introduc in congelator. Se asaza un strat de piscoturi in tava/platou si se stropesc cu cafea, unul cate unul, se pune crema, dupa care se asaza un strat de piscoturi stropite cu cafea, apoi intindem crema... La final se presara scortisoara cu ajutorul unei strecuratoare de ceai si se tine o zi la frigider sau cat rezistati (cateva ore este musai sa stea la frigider).



Mentiuni: Cine doreste sa puna mai multa cafea sau mai mult zahar o poate face.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu a la Margot" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Pulpa de miel perfecta

Pulpa de miel perfecta

Pulpa de miel bine curatata si stearsa bine ,o crestam cu un cutit bine ascutit si ii facem niste

3 voturi    0 comentarii
3h 40 min
Retete de Pasti
Pasca fara aluat, cu nuca de cocos

Pasca fara aluat, cu nuca de cocos

1. Preincalzim cuptorul la 180 grade C. 2. Intr-un vas amestecam branza, ricotta, laptele praf,

0 voturi    2 comentarii
1h
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Oana Ceancu , 06 ianuarie 2015

    buna, nu am facut cu frisca lichida, dar poti incerca

  • Fara foto

    Moni-Sabin Bucurei , 05 ianuarie 2015

    frisca lichida se pune ,cata

  • Fara foto

    Alina Lenuta , 23 decembrie 2014

    mmm

    • Fara foto

      Jasmine Maria , 01 septembrie 2014

      imi cer scuze pt impediment...zilele trecute am scris sa se corecteze este vorba de 5 oua

    • Fara foto

      Maria Iancu , 01 septembrie 2014

      totusi are si oua,dar cate?

    • Fara foto

      Verona Kerzbek , 01 septembrie 2014

      Poate dati retetele complete.Cite oua ati pus?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • un plic de nes
  • o punga mare de piscoturi
  • 7 linguri cu varf de zahar
  • 5 oua
  • 500g Mascarpone
  • 2 plicuri de praf de frisca
  • scortisoara

Raporteaza reteta

Retete
de oana ceancu
Cartofi la cuptor cu legume

Cartofi la cuptor cu legume

Se curata cartofii, se spala bine, se taie bucati mari si se pun intr-o oala cu apa, pe foc; acestia

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sos de usturoi pentru cotlete de porc

Sos de usturoi pentru cotlete de porc

Usturoiul se zdobeste sau se toaca marunt cat sa dea aroma, (daca il pisati va incepe sa usture si

2 voturi    2 comentarii
15 min
Sosuri
Taietei de casa

Taietei de casa

Se bate oul, se adauga praful de sare si faina, amestecam bine pana cand aluatul devine ferm si nu

14 voturi    15 comentarii
10 min
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Costite de ied Costite de ied

Se spala bine costitele de ied. Le lasam sa se scurga. Punem sare, piper, oregano, coniac mustar si usturoi tocat in bol si amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete de Pasti
Cozonac moldovenesc cu crema de nuca si ciocolata Cozonac moldovenesc cu crema de nuca si ciocolata

Acesta reteta o facem de ani de zile, dupa cum vedeti, nu are prea multe oua si nici zahar. Secretul in a obtine un cozonac pufos si

2 voturi    0 comentarii
3h 45 min
Retete de Pasti
Drob de miel