Tiramisu rețeta originală
Bateti bine galbenusurile cu zaharul pana se topesc bine si devin spumoase. Separat bateti frisca bine si o dati deoparte in frigider. Adugati mascarpone in compozitia de oua,ametecand usor pana se incorporeaza,si devine o crema omogena.
La aceasta crema se adauga frisca,amestecand cu grija,pt a nu se ,,taia''. Se inmoaie biscuitii in sucul de ananas se asaza intr-o tava ,primul strat de biscuiti,al 2-lea strat de crema , ananas taiat cubulete,si din nou un alt strat de biscuiti,crema,ananas.
Se lasa in frigider timp de 2-3 ore,dupa care se poate servi. Eu am ornat cu nuca de cocos,merge ft bine cu ananasul.
Tiramisu rețeta originală este preferatul meu, dar si varianta asta a urcat in topul preferintelor! :)
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii