Branza mascarpone se amesteca energic cu zaharul si smantana pentru frisca.
Brânza mascarpone se amestecă energic cu zahărul și smântâna pentru frișcă.
Gelatina se prepară conform indicațiilor de pe ambalaj (se pune într-un ibric mic, cu cca. 2 linguri de apă, maxim 5 minute la hidratat, apoi se dă la foc mic, până atinge punctul de fierbere, amestecând continuu, atenție nu se fierbe!!!!, apoi se lasă la răcorit cca. 5 minute!)
După ce s-a răcorit gelatina se adaugă la crema de mascarpone și se amestecă ușor până se înglobează toate ingredientele.
Într-un vas se așează un strat de pișcoturi, înmuiate în cafeau rece, aromatizata cu esenta de migdale, un strat de creamă, fructe de pădure și tot așa, vreo două straturi, până se termină ingredientele.
Se pune prăjitura la rece, minim două ore, sau cel mai bine până a doua zi.
Se presară cu cacao, doar înainte de servire.
Spor și poftă bună!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii