Tiramisu de legume

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Tiramisu de legume

Ingrediente

  • 3 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 sfecla rosie fiarta
  • 1 conserva ton in ulei Sun Food
  • 1 ceapa rosie
  • - pentru ornat:
  • frunze salata verde
  • frunze patrunjel verde
  • rosii cherry
  • 6 masline negre
  • 3 oua prepelita
  • - pentru crema :
  • 250 g mascarpone
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri maioneza facuta in casa
  • 1-2 linguri zeama de lamaie
  • sare

Mod de preparare

Preparam crema amestecand bine toate ingredientele sa se omogenizeze,

Punem ouale de prepelita la fiert in apa cu sare ,pentru 4-5 minute, apoi le racim putin in apa rece si le decojim.

Curatam morcovii si cartofii, apoi ii punem la fiert, in apa cu sare.

Sfecla rosie fiarta o taiem fasii subtiri , ca betele de chibrite.

Conserva o desfacem si strecuram uleiul de pe ton.

Dupa ce si celelalte legume sunt fierte , le taiem fasii subtiri, pe fiecare in parte.La fel procedam si cu ceapa rosie.

In bolurile sau paharele in care vrem sa servim tiramisu , punem o lingura de crema si peste, fasii-bete de sfecla, morcovi, ceapa , cartofi , apoi bucati de ton faramitat.

Mai punem putina crema, alte fasii de morcov si ceapa , apoi ornam tiramisu cu 1/2 ou de prepelita fiert, frunzulita de salata si patrunjel verde, 1/2 rosie cherry, cate o maslina....

Daca mai trebuie putem adauga putina sare sau zeama de lamaie.

Papilele gustative va vor fi incantate de minunatul gust al acestui aperitiv.

Pofta mare sa aveti !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/12/tiramisu-de-legume.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise