Tiramisu rețeta originală
Se pregateste prajitura cum scrie pe pachet. Cind se face crema, se adauga si un plic crema instant caramel si la sfirsit un plic de stafide puse la inmuiat in rom. Blatul se taie in doua si se insiropeaza. Se pune 1/2 din crema, piscoturile, cealalta 1/2 de crema si a doua foaie de blat insiropata. Se tine la frigider 2-3 ore. Inainte de servit se pudreaza cu cacao.
Imi era pofta de-un Tiramisu rețeta originală, dar cum aveam deja cumparate aceste ingrediente, a iesit o varianta simpla si gustoasa.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii