Tiramisu rețeta originală
Se pregateste prajitura cum scrie pe pachet. Cind se face crema, se adauga si un plic crema instant caramel si la sfirsit un plic de stafide puse la inmuiat in rom. Blatul se taie in doua si se insiropeaza. Se pune 1/2 din crema, piscoturile, cealalta 1/2 de crema si a doua foaie de blat insiropata. Se tine la frigider 2-3 ore. Inainte de servit se pudreaza cu cacao.
Imi era pofta de-un Tiramisu rețeta originală, dar cum aveam deja cumparate aceste ingrediente, a iesit o varianta simpla si gustoasa.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii