Intr-o oala adaugam apa, sare, boabe de piper, foaie de dafin.
Intr-o oala adaugam apa, sare, boabe de piper, foaie de dafin, adaugam ingredientele (curatate, spalate inainte) si le fierbem pana se inmoaie urechile si soricul, spumam de cate ori este nevoie.
Vom scoate ficatul si limba mai devreme decat soricul, urechile.
Lasam sa se raceasca dupa care le taiem fasiii, condimentam cu sare, piper, usturoi pisat dupa gust. Zeama in care am fiert carnea (cat sa se lege compozitia).
Umplem stomacul de porc (curatat bine) dupa care il coasem.
In zeama in care am fiert carnea adaugam o foaie de dafin, stomacul de porc umplut si fierbem cca 50 min la foc mic (il intepam cu acul in timpul fierberii).
Scoatem toba de la fiert, pe un tocator, o lasam sa se raceasca putin, dupa care deasupra asezam alt tocator si o greutate deasupra cca. 1 ora.
A 2 zi se poate afuma.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii