Toba de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Toba de pui

Ingrediente

  • 500 gr pipote si inimi
  • 500 gr carne de pui dezosata
  • 1 plic de gelatina
  • sare, piper
  • usturoi granulat

Mod de preparare

Se spala carnea de pui si pipotele si inimile de pui ,se taie in bucati,se pun intr-un castron si se adauga peste ele sare, piper si usturoi granulat. Se pune si plicul cu gelatina, se amesteca si apoi se pune intr-o punga pentru friptura. Se leaga punga la gura, se inteapa in 3 locuri sa nu explodeze de la abur, se pune punga intr-o tava si se da la cuptorul preincalzit circa 40-45 de minute la foc mediu. Dupa ce a trecut timpul se scoate din cuptor si se goleste punga intr-un vas. Se pune folie alimentara intr-o tava se pune amestecul, se inveleste in folie alimentara si se pune o greutate peste. Se lasa sa se raceasca pana a doua zi .

Se serveste rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise