Mod de preparare:
Sosul il pregatim in ceaun, se incinge uleiul si se calesc rosiile taiate potrivit impreuna cu sare, piper, busuioc si cimbru iar spre sfarsit adaugam curry si boia. Se lasa sa fiarba si sa mai scada si cand sosul a devenit mai gros se da deoparte. Ceaunul se goleste, se spala si se caleste ceapa tocata si usturoiul apoi morcovul ras fin, ardeiul fasii, cartofii cubulete si dupa ce s-au calit bine se adauga carnea. Dupa ce si-a schimbat culoarea se adauga sosul de rosii, condimentele, o parte din verdeturi tocate si spre safrsit daca doriti si pasta de tomate. Se da la cuptor si cand e gata se serveste cu multa verdeata. Eu am facut-o de nenumarate ori ba chiar si cu vita si pui. Secretul este sa nu o gatiti cu apa ci sa-i puneti doar rosii. Reteta am facut-o la 1/2 cantitati.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii