Mod de preparare:
Sosul il pregatim in ceaun, se incinge uleiul si se calesc rosiile taiate potrivit impreuna cu sare, piper, busuioc si cimbru iar spre sfarsit adaugam curry si boia. Se lasa sa fiarba si sa mai scada si cand sosul a devenit mai gros se da deoparte. Ceaunul se goleste, se spala si se caleste ceapa tocata si usturoiul apoi morcovul ras fin, ardeiul fasii, cartofii cubulete si dupa ce s-au calit bine se adauga carnea. Dupa ce si-a schimbat culoarea se adauga sosul de rosii, condimentele, o parte din verdeturi tocate si spre safrsit daca doriti si pasta de tomate. Se da la cuptor si cand e gata se serveste cu multa verdeata. Eu am facut-o de nenumarate ori ba chiar si cu vita si pui. Secretul este sa nu o gatiti cu apa ci sa-i puneti doar rosii. Reteta am facut-o la 1/2 cantitati.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii