autor:

Brindusa_Aluculesei

» » , , Fripturi, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocana de cocosei americani

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 ianuarie 2019

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 ianuarie 2019

Ingrediente
-3 cocosei americani, -1 kg.cartofi, -4 gogonele mari,(rosii verzi), -6 morcovi, -1/2 bucata telina, -4 cepe mari, -6 ardei,verzi si rosii, -1 lingura sare, -ierburi aromate,(rozamarin,oregano,maghiran), -4 foi de dafin, -3 linguri pasta de tomate

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se portioneaza cocoseii si se pun la fiert cu apa; se adauga cartofii taiati cuburi, gogonelele tocate, morcovii tocati rondele, ceapa tocata marunt, telina cuburi, ardeii cubulete, sare, ierburi aromate, foi de dafin si se fierb la foc potrivit cu capac pe oala.

Cand sunt toate fierte, se adauga pasta de tomate, se amesteca si se lasa sa mai traga cateva clocote, dupa care se opreste focul.

Se serveste alaturi de mamaliguta calda.

Sa aveti pofta, dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cocosei americani" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofiori mici in sos de branza

Cartofiori mici in sos de branza

Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte. Se

8 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu legumele toamnei

Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -3 cocosei americani
  • -1 kg.cartofi
  • -4 gogonele mari,(rosii verzi)
  • -6 morcovi
  • -1/2 bucata telina
  • -4 cepe mari
  • -6 ardei,verzi si rosii
  • -1 lingura sare
  • -ierburi aromate,(rozamarin,oregano,maghiran)
  • -4 foi de dafin
  • -3 linguri pasta de tomate

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

253 voturi    44 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

8 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Boerenkool - Piure cu varza creata