Se pune in uleiul incins ceapa tocata marunt, se lasa putin la distuit si se adauga morcovul taiat cubulete, ardeii tocati cubulete si cartofii tocati la fel.
Se mai lasa putin la distuit si pe urma se adauga o cana de apa. Cand incepe sa fiarba se adauga vanata si dovlecelul taiate in bucati mari (se vor topi oricum).
Se adauga fasolea, porumbul, mazarea, orezul spalat si sarea (dupa gust).
Se amesteca mereu pentru ca se prinde. eu de regula folosesc oala de teflon sau ceaunul pentru ca asa riscul sa se prinda e mai mic.
Cand orezul este fiert se adauga rosiile decojite sau pasta de rosii. Se mai lasa putin la fiert si se adauga mararul tocat fin.
Si gata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii