Tocana de Legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tocana de Legume

Ingrediente

  • 3 linguri ulei
  • 2 cepe
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben / verde
  • 1/2 vanata mare sau 1 vanata mica
  • 1 dovlecel
  • 20-30 pastai fasole verde
  • 2 cartofi medii
  • 2 linguri porumb (congelat)
  • 2 linguri mazare (congelata, eu nu am avut.... :( )
  • 5-6 rosii din congelator, sau proaspete sau 3-4 linguri pasta de rosii
  • sare, marar

Mod de preparare

Se pune in uleiul incins ceapa tocata marunt, se lasa putin la distuit si se adauga morcovul taiat cubulete, ardeii tocati cubulete si cartofii tocati la fel.

Se mai lasa putin la distuit si pe urma se adauga o cana de apa. Cand incepe sa fiarba se adauga vanata si dovlecelul taiate in bucati mari (se vor topi oricum).

Se adauga fasolea, porumbul, mazarea, orezul spalat si sarea (dupa gust).

Se amesteca mereu pentru ca se prinde. eu de regula folosesc oala de teflon sau ceaunul pentru ca asa riscul sa se prinda e mai mic.

Cand orezul este fiert se adauga rosiile decojite sau pasta de rosii. Se mai lasa putin la fiert si se adauga mararul tocat fin.

Si gata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise