Ceapa se curata de foi, se spala si se taie julienne, apoi se caleste in ulei cu putina sare.
Ceapa se curata de foi, se spala si se taie julienne, apoi se caleste in ulei cu putina sare.
Morcovul se curata de coaja, se spala si se da pe razatoarea mare, dupa care se pune peste ceapa si se caleste si el.
Ardeiul se curata de seminte, se spala, se taie fideluta si se pune la calit.
Cand incepe sa fiarba compozitia, se adauga orezul si se poate adauga putina apa daca nu este zemoasa.
Spre finalul fierberii se adauga bulionul, cateva boabe de piper, 5-6 foi de dafin si se potriveste zacusca de sare. Se mai lasa cateva clocote, dupa care se pune fierbinte in borcane de 400 g. Se capacesc, apoi se pun la cuptorul preincalzit in tava cu apa fierbinte (pentru a nu se sparge borcanele) circa o ora.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii