autor:

Clementina_Stoicescu

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocana de porc

Autor: Clementina_Stoicescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina_Stoicescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 noiembrie 2018

Ingrediente
1 kg pulpa de porc, 1 kg ceapa rosie, 3 gogosari mari - cca 1/2 kg, 3 ardei capia, 1 lingurita condimente porc de la Fuchs, sare, ulei cca 100 ml

Dificultate: Redusa Timp: 3h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Inainte sa ne apucam de pregatit, ne aducem toate ingredientele la indemana.

Spalam si taiem carnea in bucatele mici. Apoi ne ocupam de legume, curatam ceapa si o taiem solzisori, curatam gogosarii si ardeii capia, apoi ii taiem bucatele mai mici. Rosiile le dam pe razatoarea mare dupa ce le-am decojit.



Punem pe foc o cratita lasam sa se incinga, adaugam uleiul si apoi bucatele de carne si le lasam cca 20 min sa se caleasca. Scoatem carnea si adaugam ceapa, presaram un pic de sare si calim cca 15 min, adaugam ardeiul si gogosarii amestecam si adaugam si condimentele Fuchs, lasam sa se caleasca 15 min, adaugam carnea si rosiile si un pahar cu apa.



Bagam cratita in cuptor la foc mic cca 3 ore. Gatitul la foc mic pastreaza aromele aproape intacte. Se poate servi cu mamaliga si castraveti murati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocana de porc cu ciuperci ( Zepter)

Tocana de porc cu ciuperci ( Zepter)

Curatam ceapa rosie si o taiem solzisori. Ceapa verde o tocam marunt. Scoatem din conserva ciupercile

3 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cous-cous cu tocana de porc

Cous-cous cu tocana de porc

Carnea o spalam si o taiem cuburi, ceapa si usturoiul, o tocam marunt. Calim ceapa in ulei, pana

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

3h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 kg ceapa rosie
  • 3 gogosari mari - cca 1/2 kg
  • 3 ardei capia
  • 1 lingurita condimente porc de la Fuchs
  • sare
  • ulei cca 100 ml

Raporteaza reteta

Retete
de Clementina_Stoicescu
Pariziene cu pere

Pariziene cu pere

Mai intai pregatim maiaua ,intr-un castronel punem drojdia faramitata,cu o lingura de zahar si 2

6 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Ciorba cu aroma si culori tomnatice

Ciorba cu aroma si culori tomnatice

Pentru inceput, punem la fiert fasolea, e bine sa o puneti de seara la inmuiat, fierbe mai repede.

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Supe de carne
Prajitura cu gust de toamna

Prajitura cu gust de toamna

Pregatim umplutura ca sa poata sa se raceasca putin inainte de a o adauga in prajitura. Curatam

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu conopida la cuptor Ardei umpluti cu conopida la cuptor

Conopida desfacută buchețele se fierbe 10 minute în apă cu sare; După ce s-a fiert, se scurge apa și se lasă la racit: Ardeii

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gulas de vita Gulas de vita

Punem pulpa de vită, tăiată cubulețe mari, la fiert in oala minune pt 2 ore fără sare. Căt fierbe carnea, intr-o oala punem

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Musaca greceasca
Cookie Settings